Izobraževalni program Društva za marketing Slovenije
Obišči stran društva →
KRAJ
Ljubljana
ČAS
APRIL 2018

Odlični poslovni nastopi imajo poslovne cilje globoko zakodirane v vsebino nastopa in z največ zapomnljivosti so podani ravno preko zgodb. Ob vsesplošni neosebni digitalizaciji postajajo dobre zgodbe tista protiutež, ki energično preusmerja tok prodajnih kanalov in borznih indeksov. Zato je kombinacija odlične digitalizacije na eni ter odlične, iz naftalina potegnjene starogrške retorične umetnosti na drugi strani zmagovalna.

VSEBINA DELAVNICE

Ideje postanejo uspeh šele, če jih prepričljivo predstavimo – na odru, v sejni sobi, na hodniku, v dvigalu. Na delavnici se bomo učili iz spoznanj najboljših nastopajočih širom po svetu, ki so odločno zvišali standarde uspešnega nastopanja. Strast, nove tehnike, dinamika, svežina, samozavest; sposobnost odličnega nastopanja vam bo pomagala doseči tiste vaše cilje znotraj podjetja, ki vam pomenijo največ.

› Trendi poslovnega nastopanja

› Zgodbarjenje (ang. Storytelling) kot izhodišče za dober nastop

› Prvi in zadnji vtis

› Kako se znebiti šuma v komunikaciji

› Govorica telesa – kako naj telo govori prepričljivo?

› Kako premagati tremo?

› Kako pokažem sebe, svoj značaj, svojo karizmo?

› 10 zlatih pravil uspešne komunikacije na relaciji govornik – občinstvo

› Praktične vaje: ppt predstavitev in nastop

 

Pridobljene kompetence:

› Udeleženec pridobi konkretne napotke, kako iz značilnosti lastne osebnosti potegniti prave odlike, ki ga prelevijo v kredibilnega in avtentičnega nastopajočega na odru.

› Udeleženec se nauči, kako imeti pred očmi poslovne cilje, zaradi katerih je na oder sploh stopil, ter kako zgraditi in prenesti poslušalcem zgodbo, čustva, koristi.

› Udeleženec se nauči tehnik, ki jih lahko uporablja pri odpravi treme, uporabe mašil in ostalih najpogostejših strahov pri javnem nastopanju.

Predavatelji

DMS
Društvo za marketing Slovenije

Ostali predmeti akademije:

Akademija za mlade marketinške talente

Akademija za mlade marketinške talente

Marketinške Akademije